Eşikli Sürme Seri Cam Balkon Sistemi

isicamli surme sistemi

Eşikli Sürme Seri Cam Balkon Sistemi

Günümüzde oldukça yaygın olarak kullanılmakta olan eşikli sürme seri cam balkon sistemi, dar alanlar konusunda alan tasarrufu sağlar özellikleri ile oldukça tercih edilmektedir. Sadece yatay doğrultuda hareket sağlamaları sayesinde alan israfının önüne geçerek bu doğrultuda kullanım kolaylığı sağlayan sistemlerdir.

Diğer cam balkon sistemlerine alternatif oluşturan eşikli sürme seri cam balkon sistemi ısı ve ses yalıtımı konusunda da önemli derecede olumlu etkilere sahip olmaktadır. Su izolasyonu içinde oldukça avantaj sağlayan bu cam balkon sistemleri, balkon, teras, bahçe veya çeşitli ortam kullanım alanlarının kapatılması amacı doğrultusunda kullanılmaktadır.

Eşikli sürme seri cam balkon sistemi oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olup genelde dış mekanların kapatılması adına daha çok tercih edilmektedir. Sistem özelliğinin sahip olduğu 5 raylı hareket mekanizması sayesinde büyük alanlar için de kullanım imkânı sağlamaktadır.

Sürgülü bir sistem olarak tasarlanan bu cam balkon sistemleri bu sayede alan tasarrufu sağlamalarının yanı sıra yalıtım ve geçirmezlik özelliğini sağlayan conta yapılar bulunmaktadır. Bu bağlamda kapalı ortamları bile dış ortamla bağlantıya kesmeden her mevsim kullanıma açık hale getirmesinin yanı sıra temiz ve konforlu bir ortam yaratma özelliğine sahip olmaktadır.

Eşikli sürme seri cam balkon sistemi sürgülü bir mekanizmaya bağlı olarak tasarlandığından, istenilen doğrultuda çekilerek kaydırılmakta ve belli bir bölgede toplanma özelliğine sahip olmaktadır. Ayrıca özel olarak tasarlanan bu sistemler oldukça sessiz bir çalışma mekanizmasına sahip olup gürültüye neden olmazlar.

Eşikli Sürme Seri Cam Balkon Sistemi, şu anda mevcut kullanmakta olan balkon kapama sistemlerinin alternatifi olup dünyada sistemimize benzer bir model ve çalışır bir ürün bulunmamaktadır. Bu mevcut sistemlerin eksik yönlerini tespit edip, müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda yeni sistemimizi piyasaya sürdük.

isicamli sürme sistem acik haliisicamli sürme sistem kapali hali

Eşikli Sürme Seri Cam Balkon Sistemi Teknik Özellikleri

  • Yana Kayar Sistem (Sürme Cam Sistemi) adından anlaşılacağı gibi kasa üzerinde yer alan raylar ile bu raylar üstünde yer alan camların, yatay olarak hareket ettiğinden bu balkon sistemi, iç mekanlarda daralmaya sebep vermemektedir.
  • Eşikli Sürme Sistemde istenildiği kadar Kanat sayısı uygulanabilir.
  • Dar balkonlarda balkon alanını aynen korumaktadır. Balkona giriş/çıkış noktalarına engel olmaz.
  • Eşikli Sürme seri Sistemimizin teknik yapısı hem 8mm hem de 10mm temperli tek cam ve lamine cam kullanımı için uygundur. Darbeye dayanıklı temperli cam olduğu için kırılma halinde tehlike arz etmez.
  • Alt kısımlarında kullanılan rulmanlar vasıtası ile kolaylıkla ve sessiz olarak çalışır.
  • Kanatlarda kullanılan Ara (Çekme) Kapaklar ile Camlar istenilen yere toplanır.
  • 8mm ve 10mm patenti Kanaat Alüminyum’a ait olan Alüminyum Sürme Fitillerimiz ile sararma sorunu ortadan kalkmıştır. Ayrıca Alüminyum Fitillerin dayanıklı yapısından dolayı şiddetli rüzgar, sağanak yağmur ve yakıcı güneş ışınlarına karşı maksimum sızdırmazlık elde edilmiştir. Patentli Alüminyum Fitillerimiz ömür boyu garanti kapsamındadır.
  • Sistem geniş kasa modeline sahiptir. Balkon parapetinin tavanı karşılamadığı durumlarda kolaylıkla uygulanabilir. Kasa birleşmeleri 45º kesilmeyerek 90º kesilir.
  • PVC takozlar vasıtasıyla dönüş elde edilir. Bu özellikler sayesinde fire, referans gibi faydalar sağlar ve aynı zamanda suyun tahliyesine de yardımcı olur.
  • Sistemdeki yükü altta 2 adet rulman üstte 2 adet tekerlek sağlar.
  • Çeşitli renk ve model seçeneği ile farklı yer ve mekânlara uyum sağlamaktadır.
  • Sistemde paslanma yapacak malzeme kullanılmamıştır.
  • Alüminyum Profillerin açık kısımlarında polyamid kapak uygulanmıştır.
  • Cam ve Profil bağlantısı mekanik bağlantı ile sağlanmıştır. Asla sarkma yapmaz.
  • Köşe dönüş aparatları sayesinde kolay imalat ve montaj imkânı sağlar.
  • Kış bahçesi, Vitrin, Ofis Bölmeleri, Cafe, Otel ve Restoran gibi her türlü alanların kapatılmasında tercihe göre uygulanır.
isicamli sürme sistem ofis

Eşikli Sürme Seri Cam Balkon Sistem Ölçüleri

Maksimum Kanat (Cam) Yüksekliği : 3500mm
Maksimum Kanat (Cam) Genişliği : 1100mm
Maksimum Kanat (Cam) Ağırlığı : 88kg
Alüminyum Üst Kasa Ağırlığı & Uzunluğu : 10,80kg ; 6,00metre
Alüminyum Alt Kasa Ağırlığı & Uzunluğu : 12,00kg ; 6,00metre
Alüminyum Üst Baza Ağırlığı & Uzunluğu : 1,00kg ; 6,00metre
Alüminyum Alt Baza Ağırlığı & Uzunluğu : 8,80kg ; 6,00metre
Alüminyum Yan Dikme Ağırlığı & Uzunluğu : 6,80kg ; 6,00metre

Eşikli Sürme Seri Cam Balkon

Kolay ve rahat kullanım imkanını da bünyesinde barındıran cam balkon sistemleri ile evin her köşesini en iyi şekilde kullanmak mümkün olmaktadır.

Isıcamlı Cam
Balkonlar

Binaların oldukça estetik bir görüntüye kazanmasında ısıcamlı cam balkon sistemlerinin büyük ölçüde etkisi görülmektedir.

Cam Balkon
Sistemleri Fiyatları

Cam balkon sistemlerinde fiyatlandırma yapılabilmesi için mekan ihtiyaçları, kişilerin tercihleri göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

Sürgülü Cam
Balkon Sistemleri

Rahat açılıp kapanan kanat sistemleri ya da kullanım ihtiyacına göre seri bir şekilde açılıp kapanma özelliğine sahip olan sürgü sistemleri ile cam balkon sistemleri büyük ölçüde güçlendirilmektedir.

Cam Balkon
Sistemleri Ankara

Cam Balkon Sistemlerinde Alcobella Ankara’da Yaşam alanlarını en kaliteli ve en konforlu hale getirmek için çeşitli dekorasyon fikirlerini de göz önüne alarak ar-ge çalışmalarını  sürdürmektedir.

Cam Balkon Fiyatı

Alcobella Cam Balkon sistemlerinde yapmış olduğu üretimlerini kalite standartlarına uygun ve maliyet açısından ekonomik cam balkon fiyatları ile 1. sınıf ürünlerin üretimini ve pazarlamasını gerçekleştirmektedir. Bayilik ağı ile Tüm Türkiye’ye Asya ve diğer Kıta’larda da çalışmalarını sürdürmektedir.